Slimaci – logo

Oddnes testujem nové slimačie logo… prvá stránka bude prechádzať zmenami, ale galéria by sa už veľmi meniť nemala.

6 komentárov k “Slimaci – logo”

  1. nemám nijaké pripomienky – ja som klasickáˇ, tzv. „vďačná“ návštevníčka webových stránok. Tentoraz len testujem, či to funguje aj s diakritikou. A funguje! Možno si ešte pozriem nejaké fotky. Zatiaľ čafte!!! :-))))))))))))))

  2. pred chvíľou som sem napísala rozhorčenú poznámku o votrelcoch – kam sa to podelo??

  3. zaujímvaé, toto tu je… no, rozhorčovala som sa, že sa sem pchajú kadejaké online-kasína, čo si to vlastne predstavujú!!? Dúfam, že ich po čase nejaká odpratávacia čata vyzametá – kto sa má cez to prehrýzať?
    :-)))

  4. Cafte, samozrejme mne nevadia ziadne kody.Aspon to nie je buzeracia od inych.V rodine to je v pohode.Chcel som len Julke odkazat ze tie fotky z 50-ky su uz tam.A su fakt dobre, sak ako inac.SME TAM VSETCI Slimaci!Zatial…

  5. Tie kasina lezu na nervy aj mne!A to nehovorim ked robis vo viacerych oknach a spusti sa v kazdom nieco ine.Inac ako mate?Tu sa este chystaju dozvuky so susedovcami.Tak sa mi to paci.Ako na tej oslave.Ked sa oslavuje tak poriadne!CU

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: