Emil Slimák

[thumb:5962:l]

Parametre:

  • 21. október 11:19
  • 3450 g
  • 49 cm

Ďalší obdivuhodný výkon bez akéhokoľvek uľahčovania. Myslím tým Ľubku 🙂 Prirovnanie k výstupu na vrchol resp. maratónu nie je ďaleko od pravdy. Bežne sa maratón behá okolo dvoch – troch hodín, to celkom pasuje. Na Kramáre sme vyrazili po siedmej a prišli, no, zhruba po siedmej. Veď je to päť minút. Pekná slnečná nedeľa. Vhodné opakovanie .-) Minule to bola tiež nedeľa, lenže o niečo skôr, o pol tretej. Niektoré okolnosti našťastie ostali – prázna pôrodná sála. Prisahám, neobjednával som to!

Po ôsmej sa objavil doc. Rusnák a harmonogram mohol začať. Spomínam ho preto, lebo ma príjemne prekvapil. Najmä informovaním o všetkých krokoch. Nebudem to naťahovať, ani celý proces sa na našťastie nenaťahoval. Od začiatku reálnych kontrakcií okolo pol desiatej do pol dvanástej je to práve ten špičkový maratón 🙂

Ľubka aj krpec to zvládli bravúrne, na jedno zatlačenie. Hneď sa ozval, ale na druhej strane bol zase o dosť tichší ako Kuko počas nasledujúcich dvoch hodín. Hneď sa prisal, dudkoš jeden. Našťastie všetko vyzerá byť ok, je chlp menší ako Kuko a rozhodne svojský.

Stretnutie Kamil-Emil bolo úplne v pohode, po všetkých príhodách som očakával oveľa horší priebeh návštevy v pôrodnici. „Braček je bábätko“ – a následne sa viac venoval výťahom, akoby mal hysteričiť kvôli mame. Rovnako v pohode sme sa vybrali aj domov. Tak, teraz už len príprava spoločného spolunažívania 🙂

0 komentárov k “Emil Slimák”

  1. Prajem veľa šťastia a radosti v ďalšom živote rodinky, ktorá je teraz takpovediac „kompletná“. Keď Emilko povyrastie z prvého bábätkovského obdobia, nastane čas, na ktorý budete neskôr spomínať ako „to keď my sme…“ Ten čas netrvá až tak dlho, aj keď dvanásť, pätnásť rokov zasa nie je málo, ale ten čas je celkom osobitý – tvorí základ života ďalšej generácie, ale aj pre rodičov je spravidla hlbokým naplnením potrieb, ktoré do nás vložila príroda. A tak vám prajem, aby ste si aj v každodennej rutine stihli uvedomiť veľkolepú stránku tohto času a aby široký horizont dlhodobej perspektívy dodal veselé farby drobným mrzutostiam, ktoré sú zo žabej perspektívy poriadne otravné. A do tretice prajem humor, uvoľnený nadhľad, a keď sa už zaiskrí, aby čo najskôr zažiarila dúha a hrejivé lúče pohody.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: