Rychly pozdrav z pomaleho Talianska

Resp. z pomaleho internetu v Taliansku. V miestnej farme uprostred pola to je o nieco pomalsie, ako kablovy modem doma v Blave. Na pisanie to je v pohode, na upload fotiek budem musiet najst alternativnu cestu.

Dufam, ze to nebude treba na cestu domov. Den potom, ako sme prileteli na letisku v Rime vypukol strajk a par letov zrusili. Pritom cely let trval hodinu a 10 minut, pri priaznivom vetre 🙂

Tazko pisat o prekvapeniach, nakolko sme v Latine uz siesty (!) krat, ked zapocitam aj dva kratke vylety na svadby. Co je novinka je Kuko, ktory je tu s nami prvykrat. A my zistujeme nekompatibilitu jeho biorytmu s miestnymi pomermi. Tyka sa to jedla, zohnat obed resp. veceru v case, kedy este nespi nie je jednoduche… Rovnako Sara, stvorrocna dcerka kamosky, chodi spavat pred polnocou, co je oproti Kamilovej 8 hodine naozaj mimo. Z miestneho pohladu poobede zacina niekedy o 17, na piknik sa vyraza o 18:33 (to ako v tomto okamihu, ked dopisem) a vecera sa vari po pol siedmej.

Este dodatok – bez repelentu sem radsej nechodte! :-))

0 komentárov k “Rychly pozdrav z pomaleho Talianska”

  1. Namiesto esemesky napíšem komentár sem – tu je viac miesta :-)) Fotky sú báječné! Pohľad na disciplinované rady ležadiel – a nikto na nich, to je fakt nezvyčajné. A takisto piesočná pláž, kam až oko dovidí, a len jedna rodina. Parááda!! (To s tým leteckým štrajkom je dobrý fór – dúfajme, že sa vám podarí dopracovať sa domov v plánovanom čase.) Mimochodom, kedy tí Taliani potom vstávajú?? Majte sa a užívajte si!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: