Druhý týždeň

Zatiaľ stále počítame iba týždne, ale veľmi rýchlo sa blíži prvý mesiac. Rozhodne, ak to bude mať takýto spád. Mám pocit, že sa toho deje stále viac a viac. Kamil k tomu tiež prispieva svojim dielom. Ja totiž rád ponocujem, ale asi by som nenašiel dnes motiváciu ostať hore do štvrtej…
Kamilko je zlatý, úplne ukážkový v prítomnosti akejkovek návštevy. Pomimo sa zase trochu pokúša vychovať aj rodičov, so striedavými úspechmi. Dnes v noci sa ale prekonával, môžem zodpovedne potvrdiť porovnania intenzity zvukov motorovej píly a detského plaču. V týchto momentoch príde ku slovu aj internet a ubezpečenia, že to je úplne normálne, skrátka taká adaptácia na nový svet 🙂 Dúfam, že to nevyznieva tragicky, nie je to také hrozné. Teda, pre mňa, keď ešte mám dovolenku. Ľubka musí popritom kojiť, čo je rozhodne menšia sranda na začiatku. Dúfam, že sa aspoň trochu dospí, kým mi malý za chrbtom odfukuje (práve má asi 20m pauzu na spánok).

Ale odbočíme od plačlivej témy k dôležitejším informáciam. Podľa posledných meraní z piatka (= 12 deň) pribral Kamil od pôrodnice 610 g, čiže mal 4350 g. Mi nehovorte, že by ste ani vy necítili hrdo, pri pohľade na prekvapenú doktorku! Trochu sa aj natiahol na 52,5 cm. Mám hmlistý pocit, že ešte budeme testovať maximálny objem Navetty (vanička na kočíku).

Okrem týchto radostí sme sa snažili využiť aj sympatické počasie. Tak sme s ním pobehali okolie, ale aj Miletičku, či motokáry… Pozrite si to v galérii, stálo to za to!

48|1||

3 komentáre k “Druhý týždeň”

  1. vynovená stránka vyzerá veeeľmi pekne! A radosť používať, fakt!
    Kamilko: z úprimnej duše dodávam komentár: každý deň sa javí ako nekonečný, ale tie dni sa rýchlo poskladajú do dlhších časových jednotiek. Z toho vyplýva, že netreba klesať na duchu, len si treba pospať v okamihu, keď na to je časopriestor. Alebo len čas, priestor je furt, hoci aj na podlahe. Stačí vankúš pod hlavu. Ako vidno, dieťa sa rozvíja ako dobre polievaná kvetinka (pekný kvietok??) – :-))))
    jm -nm

  2. mrkla som si fotky – a ten v krčme nemá chybu!! Ale aj Šatan je super – výýýborný telesný strážca!! 🙂

  3. ..ste skratka nadherna rodinka, aj so vsetkymi starsimi a prastarsimi clenmi, aj s chlpatou ochrankou, zdravie a stastie vam prajem z celeho srdca uplne vsetkym, tesim sa na osobne stretnutia a zatial pozdravujem a sledujem aspon takto z dialky

    j

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: