Choč 2005

Aktuálne informácie! Práve som pridal na web ešte „mokré“ fotky z najnovšieho memoriálu dr. Slimáka. Pre menej oboznámených – ide o pravidelný letný výstup na Veľký Choč, ktorý organizuje miestny úrad a športový klub v Liskovej na počesť svojho významného člena. No, ale keďže aj moja vetva rodiny pochádza z okolia Ružomberka, a turistike sa nevyhýbame, nechýbali sme ani na tomto ročníku.
Počet ľudí utešene narastá – najmä teda miestnych, ktorí to prvý rok trochu odignorovali (keďže pršalo, hecli sa zväčša blaváci…). Organizácia funguje tiež: odvoz Aviami do Valaskej Dubovej, kultúrny program na vrchole, diplomy a čiapky. A v neposlednom rade guláš a pivo na chate u Dvorských, kde sa vždy trochu zregenerujeme.

Naša „blavácka“ skupina má tiež svoje jadro a variabilnú zložku. Tento rok sme mali dve skupiny:

  • Základný tábor: Ľubka, obaja Zdenovia
  • Vrcholová skupina: Boba, Hermína, Zora s Mingom a Alta, Maťo s Lenkou – a ja (teda aspoň jeden slimák :-))

Psa sme mali len jedného, ale zato podrástol… GPS pochopiteľne nechýbalo (hoci baterky áno). A vylepšili sme to vysielačkami!

Počasie sme si mohli objednať lepšie už len veľmi ťažko. Rovnako ubytovanie malo štýl, domáci sa snažili a apartmánom vlastne nič nechýbalo. Síce sa sem tam cnie za hriskom a jeho neopakovateľnými kúpeľňami…. Dve svadby sme tiež už nezažili, ale jednu päťdesiatku pod nami áno.

Ostatné si treba pozrieť medzi fotkami. Verím, že pribudnú aj ďalšie ročníky – kde budem nosiť potomka zase ja! Možno aj v zime!
46|1||

Jeden komentár k “Choč 2005”

  1. Srdečne gratulujem ku krásnym fotkám – a úúúžasné je, že už sú aj s komentármi na webe!! Paráda
    :-)))

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: