Jááj, a prečo tu nie je nič aktuálne?!

Aktualizáciu webu som poriadne zanedbal. Na druhej strane som sa snažil dovybaviť sa technológiou aj doma. Tak som si poskladal ufóna, fučiacu a blikajúcu zelenú obludu pod zeleným stolom. Blikanie je hypermoderné a cool, aj keď je to nechcený efekt – to, že bude ventilátor v skrinke farebne svietiť ma vo sne nenapadlo. Posledné PC som skladal asi 2 rokmi, to bude tým…
Aspoň nejaké fotky popridávam do galérie, písanie príde na rad následne. Nehovoriac o tom, že by bolo načim dokončiť upgrade wordpressu na novšiu verziu. Asi si sám na seba pripravím projektový plán. Drobná pracovná deformácia nemôže uškodiť, nie?

3 komentáre k “Jááj, a prečo tu nie je nič aktuálne?!”

  1. Odkaz pre Duša: stránka nabehla jedna radosť, takmer bleskovo, veeeľmi uspokojivé! bez ohľadu na kopu obrázkov. Takže predsa len to bol ten softvér. Mimochodom, „vér“ je po maďarsky „krv“, takže softkrv. Pil krv. Ale už nepije. Potešiteľný stav. Dúfam, že vydrží – po najbližšiu krvilačnú beštiu. Hojne sa mi pchajú do cesty, ale iný, prítulný a spolupracujúci softvér na ne ukazuje prstom, tak ich likvidujem. Toľko o drobných objavoch počítačovej amatérky.
    :-)))))))

  2. Už som práve pochválila, že všetko, teda aj komentáre, funguje, ale potom mi to nechcel zožrať – tak teraz to skúsim ešte raz – lebo aj dobré veci treba komentovať -, ale ak nie, nuž…
    Uvidíme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: