4 komentáre k “Cafte vsetci”

  1. no, bistu, takze aj tuto ma to ma na programe. Dufam, ze ocenite tu usilovnost, ktorou tu vyrabam prispevky!! Inak, dufam, ze existuje aj nejaky sposob toto vsetko pekne zotriet – nejaka virtualna hubka. Ale paci sa mi to. Ale idem dalej – pozerat fotky.

  2. aha! a zasa len jedno prítulné okienko na pokec!!!

  3. nebesá! pribudlo kopec anglických komentárov – nuž, veď nemusím všetkému rozumieť, všakáno. Ozaj, občas hádam aj tieto pokecové priestory treba vyčistiť, či nie?? Ale je chutné v angličtine čítať „Roma locuta… “ – tomu sa hovorí civilizačný posun – či presun… Dnes som dávala dokopy – teda do albumov – staré fotky, celkom ma to vzalo. Ale aj inšpirovalo, a to tiež nie je na zahodenie. Srdečne pozdravujem – a ak sa sem slimaci pozrú – tak pripomínam skromné žiadosti národa húnskeho: ak máte štítky navyše a tie albumy na veľké fotky, nuž, uvítala by som oboje. (Teraz aspoň uvidím, či tieto okienka aj utierate – hihi) :))))

  4. a ešte tu je letný čas – alebo neviem čítať digitálne časové údaje (to je celkom dobre možné). vlastne sa k letným fotkám celkom hodí!!
    hihi

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: