Táák, ešte si daj poldeci a bude 7000g!

Verte, neverte, dieťa nám za posledných, lepšie povedané prvých, dvanásť tyždňov nazbieralo presne dvanásť centimetrov! Kontrola správnosti – 62 cm je aktuálna štatistika. A k tomu treba pripočítať 6950 g čistej váhy, s plienkou bez problémov sedem kíl 🙂 Kamil sa naštartoval a zanechal za sebou už aj hranicu dvoch „šatanov“.
Na vysvetlenie. 1 Šatan = 3,3 kg (toľko váži náš kocúrik, minule sa na mňa smutne pozrel a vyliezol na digitálnu váhu potom, ako sa dovážil ja…). Takže nedávno mal Kuko presne dva šatany = 6,6 kg…
Tento rast je sprevádzaný aj zvyšujúcou sa aktivitou. Minule sa mu podarilo, opakovane, prevrátiť sa z brucha na chrbátik. Onedlho, aby sme mu zháňali ohrádku. Rozhodne aj viac vníma a nielen mamim prsník. Hoci ten mu chutí najviac, keď neostane nič (a nikto) iný, tak si sosne aj z fľašky odo mňa. Večerníček v televízii mu zatiaľ veľa nehovorí, zato Davis Cupom bol unesený a skoro kvôli nemu spadol z postele, ako vyvracal hlavu, aby videl Domina ničiť Chorvátov.
Z ničoho nič sme sa ocitli v decembri, čo je aj termín pravidelného Bubobálu, kde sme nemohli chýbať. Pochopiteľne, museli sme prispieť aj nejakou fotografiou. Tentoraz sme prišli s recesistickým seriálom „Ľuboš, kde mám zájazd ja?“. Schválne, či nájdete, čo sme zväčšili a poslali!

Jeden komentár k “Táák, ešte si daj poldeci a bude 7000g!”

  1. Srdečne pozdravujem rodinku – aj keď máme práve zimné obdobie, vidno, že na Kramároch je slnečno; všetci len kvitnú!! Fotky sú toho jasným dôkazom. Klobúk dople, že ich tam tak operatívne zaraďujete! Nadchli ma obrázky na bubobál – každý jeden je super! Raz sa budú náramne dobre hodiť na nejaký rodinný kalendár. Už sa teším!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: