1. mesiac

Teda, presnejšie povedané, štyri týždne.
Pôvodne som sa trochu rozpísať. Detailne rozobrať pocity novopečených rodičov. Zážitky, čo všetko nám krpec predviedol a kade sme ho povláčili. Lenže pôvodný zámer nahradil prozaickejší. Kamil si vybral svoju večer na „nočné melódie“, čo v preklade znamená (v preklade pre tých, čo to ešte neabsolvovali, rodičia to už poznajú) tíšenie dieťaťa rôznymi metódami. Už odskúšanými, ale aj novými, kreatívne vymyslenými v tom okamihu.
Príroda to zariadila neoblomne. Plačúce dieťa má jednoducho najvyššiu prioritu. Niekedy sa pri tom musím natočiť na kameru. Dnes totiž celkom fungovala metóda, že som „plakal“ s ním. Nahrať a pustiť mu jeho vlastný plač sa minulo účinkom. Ale bučanie s ním sa, pozoruhodne, ujalo 🙂
Nemôžeme sa ale sťažovať. Toto bol len drobná daň za to, aký bol spokojný a ukážkový už niekoľko dní. V pohode prežil výlety a návštevy. A mimoriadne sa mu páči na balkóne. Klesajúca teplota ho vôbec nerozhádže, skôr by som povedal naopak. Ak už raz vonku zaspí, tak mu to vydrží niekoľko hodín.

Ako tak počúvam, idem sa mu ešte venovať… Do galérie ešte pridám pár fotiek (ak mi to teda láskavo dovolí), aj mesačné „meranie“. Nech sa páči:
48|1||

Pozor, už pomaly otvorím novú galériu, táto s označením „pôrod“ dosť rýchlo zastaráva… Pre lepšiu orientáciu som ešte na úvodnú stránku pridal priame odkazy na najpopulárnejšie galérie – s Kamilom na čele!

Jeden komentár k “1. mesiac”

  1. potešil ma komentár k mesačnému Kamilovi – a úúprimne prekvapila (a potešila) inovatívna metóda na tíšenie dieťaťa! Musel to byť nádherný dvojspev, ale keď pomohol – hľa, čarovná moc umenia!!
    :-)))
    mm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: