Počeštený denník, archív

Dnes som prestavil v denníku jazyk na češtinu. Pôvodný zámer bol držať stránky pokiaľ možno v obidvoch jazykových mutáciach. Lenže táto idea je mierne časovo náročná. A keďže absolútna väčšina slovenčine rozumie, výsledok bol zrejmý.
Platí to pre obsah. Denník, rozumej wordpress, používal doteraz pôvodné nastavenie, angličtinu. Keďže netrpím nedostatkom koníčkov, zatiaľ som sa nedostal k tomu, aby som prekladal rozhranie do slovenčiny. Ale keďže sa našiel niekto (istý Jirka Kouba), kto to prerobil do češtiny, s prianím studeného piva bratom na západe prepínam jazyk do slovanskej rodiny.
Je možné, že sa niekde ešte vyskytne anglický výraz, budem sa snažiť ich dostať preč. Kto ho nájde a dá mi vedieť, má u mňa 5 elektronických červených bodov.

Ešte jedno vylepšenie – ak si chcete pozrieť úplne všetky články, v časti „archívy“ je linka na All archives. Zobrazí obsah denníka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: