Výzva na kolektívnu diskusiu

Pre všetkých „2004-indiánov“:

navrhujem, aby sme presmerovali diskusiu sem, čo môže byť jednoduchšie, ako sledovať všetky maily hore dole.

8 komentárov k “Výzva na kolektívnu diskusiu”

  1. tie fotky z Indie ma asi nikdy neomrzia…mozem ich pozerat stale dookola, ale toho
    hrejiveho pocitu sa nezbavim..vdaka vam vsetkym, ktori ste ich sucastou

  2. ahojte, tak som zvedava, ci sa mi sem podari nieco napisat – teda napisat ano, ale ci mi to aj „zozerie“. Asi to nepozna makcene a tak. A ja zasa neviem po anglicky, a toto ma tendenciu mi davat nezrozumitelne otazky (required – to je rekvirovanie?)
    Kolko sa sem da carbat? No, skusim. Tot som grafomanila v nasej virtualnej triede, ale nie som zvyknuta pisat po madarsky – vsetky tie ine pismenka su otrava… O co lahsie je to v lubozvucnej slovencine – ibaze bez tych makcenov posobi foneticky uletene. Este idem skumat moznosti tejto domeny – domeny?? dobre si to pamatam?? Keby sa mi uz nic nepodarilo, tak zatial ahojte!!!
    mm

  3. aha, tak ono to funguje… Beda vam, ak sa tu teraz z toho potesenia utrhnem a popisem celu domenu – domenu, vsak?? To sa asi zacyklilo a teraz mi to bude furt ponukat priestor – este to nevie, coho som schopna. Ten Nadas so svojimi 1000 stranami je zrejme mohutna inspiracia. Hihi!!!
    :-)))))))))))))))))))

  4. no, to je supeeer
    mimochodom, co znamena to URI???

  5. tak to je super – otvorila som si fotky a len tak pre zabavu som si vybrala jazyk, akoze inak, slovensky (Slovensko) a ono sa to ozvalo po srbsky. Nuz, PR agentura nasej svarnej republiky si este musi vysukat rukavy!!

  6. hej, fotky su vyborne, skoda, ze nemam viac casu v robote 🙂

  7. Tak konecne som pochopila, ze moznosti na prispevok je tu viac (ako jedna)!!:o))) Cize sa mozem vyjadrit napr k opekacke ako i logacu…vyjadrim sa!!:o)) Pjapja

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: