4 komentáre k “helou :)”

  1. aha, aj keď je dizajn nový, staré veci fungujú – dosť bezpečne, aby som ich našla. Teší ma pochvala – keď ide len o to, aby som sa rozkecala, tak to zasa nie je taký problém. Pekná je tá delikátna slimačia „tapeta“… S Tomom dopĺňame rodokmeň, ja som začala prepisovať starej maminu kroniku do počítača, v plynulej maďarčine, časom by som to hádam aj preložila, lebo to stojí za to. Fakt. Hrabala som sa aj v starých fotkách, niečo som našla aj s Ivanom, veď cez víkend to nejako skoordinujeme. Neviem, či toto okno je myslené na takéto lettrovanie, ale už som to sem vpísala. Takže sa zdisciplinujem, popozerám si ešte niečo – a prajem dobrú noc :-))))

  2. tak neviem, sem by som mala písať tie svoje dlhé príspevky? V každom prípade srdečne pozdravujem slimačí národ a prajem príjemne prežité voľné chvíle – :))))

  3. čafte!!
    (zasa neviem, kde sú tie flhé komentáre – hoci som ich semsama písala. No nič, každá spravodlivá vec sa nájde, všakáno

  4. prešipla som sa do ďalšieho okineka – a tu zasa tie online kasína! Čo je to za háveď? Inak srdečne pozdravujem domácich, dúfam, že sa tu objavia fotky aj z Ivanovej päťdesiatky!!
    :-))))))))))

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

%d blogerom sa páči toto: